Meidän tarinamme - Our Story

Ystävällinen ja luotettava palvelu ovat menestyksemme perustoina.

                                                                                       Tutustu loma- ja vuokrahuoneistotarjontaamme napsauttamalla tästä

Vuoden 2004-2005 tienoilla suomalaisten määrä Espanjan Aurikorannikolla aloitti räjähdysmäisen kasvunsa, yhä useampi “muuttolintu” rohkaistui viettämään talvikauden leppoisassa Välimeren ilmastossa. Omatoimimatkat yleistyivät eikä matkatoimistojen pakettimatkoille ollutkaan enää niin runsasta kysyntää, pelkät lennot sai kätevästi itse netistä ostettua.
Näin kasvoi myös loma- ja vuokrahuoneistojen kysyntä Fuengirolassa, ja alan suomenkielisiä yrittäjiä oli niukasti. 

Ajatus yrityksen perustamisesta


Alkuvuonna 2011 toteutin jo pitkään mielessäni pyörineen ajatuksen yhdistää loma-asuntojen ja vuokrahuoneistojen välitys sekä huoneistohotellien majoituspalvelu, ja panostaa hyvään ja rehtiin asiakaspalveluun. Ja näin syntyi Rantakyla Group. Entisenä matkaoppaana, lentoemäntänä ja hotellin vastaanottovirkailijana ystävällinen asiakaspalvelu oli minulle hyvin luontaista.
Aloitin yritystoiminnan yksin, kolmella yksityisellä vuokra-asunnolla Fuengirolassa. Hyvin nopeasti (alle kuudessa kuukaudessa) olin laajentanut tarjontaamme kattamaan myös suurimmat ja suosituimmat huoneistohotellit ja palkannut uusia työntekijöitä toimistollemme.

Yritys kasvaa


Yrityksen kasvaessa yrittäjän arki kävi liian raskaaksi yksin kantaa, ja katsoin tarpeelliseksi saada yrityskumppani, ja kukapa muukaan siihen soveltui paremmin kuin entinen esimieheni Matkatoimisto Hispanialta, Anna Rydman. Olimmehan tehneet yli 10 vuotta kitkattomasti töitä Hispanialla, joten valinta oli hyvin helppo.
Nykyisin yrityksemme tarjontaan kuuluvat noin 300 yksityistä loma asuntoa / vuokrahuoneistoa ja neljä suosittua huoneistohotellia sekä laillistetut lentokenttäkuljetukset.

Majoitusalan ammattilaisia

Rantakyla Group:n molemmat omistajat olemme matkailu- ja majoitusalan ammattilaisia, olemme siis tehneet elämäntyömme (yli 30 vuoden ajan) matkailun parissa Espanjassa.
Panostamme edelleen asiakaspalveluun - luotettavuus ja ystävällisyys ovat meille tärkeitä. Ehkäpä siinä olemme onnistuneetkin, sillä yrityksemme suosio on kasvanut voimakkaasti.  Paikallistuntemuksemme ja erinomainen espanjankielen hallinta ovat myös vahvuuksiamme, molemmilla meillä on suomalais-espanjalainen perhetausta.

Elise Rantakyla


Rantakyla Group yrityksen loma-ja vuokrahuoneistot sijaitsevat pääsääntöisesti Los Bolichesissa ja Fuengirolassa, kuvassa näkymä Fuengirolaan rantakadulta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti